Fotografii de familie

Acasa » Fotografii botez » Sedinte foto familie » Fotografii de familie


Fotografii de familie realizate toamna, in jurul Brasovului. Ne cunoastem deja de 2 ani si suntem la a doua sedinta de familie cu micuta Serena. Bine, nu mai este chiar asa de micuta. Acum are 4 anisori si jumatate si se mandreste cu asta. O fetita plina de energie, care greu a stat locului. Insa cu rabdare, dialog si buna dispozitie, Serena a devenit mai maleabila si mai deschisa fata de mine. Ascultand din cand in cand indicatiile pe care i le ofeream cu drag. Va invitam mai jos sa priviti fotografiile de familie realizate in Brasov toamna.

Fotografii de familie - sedinta foto cu fetita la 4 ani si 6 luni

Fotografiile de familie sunt un prilej de bucurie si emotie. Ca traierile copiilor sa fie cat se poate de spontane si naturale, recomand ca aceste fotografii sa fie realizate in aer liber. Numai intr-un mediu deschis copii vor fi ei insisi, naturali, zglobii si plini de energie. Cine ma cunoaste stie ca nu sunt adeptul fotografiilor de familie realizate in studio, unde este un mediu artificial.

Album personalizat cu fotografiile realizate - Album fotografii de familie

Fotografii de familie – sedinta foto cu fetita la 4 ani 6 luni. Fotograf familie din Brasov. Sedinta foto de familie toamna in Brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de familie – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii de familie realizate toamna, in jurul Brasovului. Ne cunoastem deja de 2 ani si suntem la a doua sedinta de familie cu micuta Serena. … Vezi foto&video…

Fotografii nou nascut Brasov realizate la o luna de zile de la nasterea mictului Andrei.
Un copil, este intotdeauna o binecuvantare si un dar, pe care … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/52 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?