Sedinta foto Craciun Brasov

Acasa » Fotografii botez » Sedinte foto familie » Sedinta foto Craciun Brasov


Sedinta foto Craciun Brasov realizata acasa cu parintii si o superba fetita ce a implinit de curand un anisor de zile. Cateva fotografii realizate acasa in familie in preajma Craciunului.
It’s the most wonderful time of the year spun americanii si asa este. O perioada frumoasa plina de caldura in familie, in care ne reamintim de cei dragi. Este un prilej minunat sa realizam cateva fotografii, chiar si cu telefonul. Pentru ca aceste fotografii vor fi valoroase peste ceva ani, cand copii au crescut si au plecat de acasa, la facultate sau poate si-au intemeiat familiile lor. De aceea o sedinta foto de Craciun, mai ales cand avem copii mici sunt valoroase in anii ce vor urma. Va invitam sa priviti cateva fotografii relalizate in Brasov cu o minunata familie, cu bebe, mai si tati de Craciun.

Sedinta foto Craciun Brasov

Fotografii de craciun Brasov realizate acasa cu parintii si fetita. Fotograf copii Craciun. Fotografii Craciun.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de Craciun Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii de la ultimele evenimente din Brasov

Fotografii copii Craciun Brasov cu Andrei si Andrada.
Craciunul este unul dintre momentele din an cand te uiti in urma si realizezi cat de implinit poti … Vezi foto&video…

Sedinta foto Craciun Brasov realizata acasa cu parintii si o superba fetita ce a implinit de curand un anisor de zile. Cateva fotografii realizate acasa … Vezi foto&video…

Fotografii de familie cu o pereche mai altfel la poalele Tampei. Inainte cu o luna de a realiza aceste fotografii, am dialogat pe Facebook cu … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?