Sedinta foto familie de Craciun Brasov

Acasa » Fotografii botez » Sedinte foto familie » Sedinta foto familie de Craciun Brasov


Sedinta foto familie de Craciun in Brasov cu Ioana, Andrei si micutul Stefan. Se apropie Craciunul, acea perioada magica din viata fiecariua. Ce poate fi mai frumos decat o sedinta foto cu familia in jurul bradului, de care sa ne amintim cu drag si nostalgie peste ani si ani. Cele mai reusite fotografii de familie sunt cele realizate in caminul fiecaruia, acasa, unde fiecare se va simti in largul sau. Am incercat sa surpind in fotografii, caldura si magia sarbatorior in famile.
Luminile au fost inchise in marea majoritate a timpului, pentru a prinde ambianta luminitelor de Craciun. Am folosit obiective cu o difragma deschisa astfel incat lumina care ajunge pe senzor sa fie suficienta, iar fotografiile sa fie luminoase.
Va invitam sa privit mai jos, sedinta foto familie de Craciun in Brasov.

  • Tip fotografii: fotografii de familie
  • Locatie fotografii: acasa la client
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: seara dupa ora 18

Sedinta foto familie de Craciun in Brasov

Fotografii de Craciun in familie la Brasov, Rasnov, Bran, Moeciu, Codlea. Fotograf de familie profesionist.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de familie – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii familie Brasov cu Patric, Anca si Cosmin. Fotografiile au fost realizate cu ocazia nuntii Ancai cu Cosmin. Ca de obicei ne intalnim cu … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi


Fotografii botez, Sedinte foto familie / Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,