Fotografii de graviduta Brasov

Fotografii de graviduta Brasov realizate iarna, intr-un pesiaj fara zapada care ar fi trebuit sa fie la aceasta data. Viitoarea mamica si-a dorit mult aceasta sedinta foto inainte de a naste. Este o perioada frumoasa din viata oricarei familii. Momente unice de care oricine ar dori sa isi aminteasca peste ani si ani de ele. Acest tip de sedinta foto de cuplu trebuie sa exprime tandretea si grija parintilor pentru pruncul ce se afla in burtica. Cei doi viitori parinti s-au descurcat de minune, fiind relaxati si blanzi unul cu celalalt.

Fotografii de graviduta Brasov

Viitorii parinti au primit fotografiile in cateva ore de la realizarea acestora, iar incantarea le-a fost pe masura asteptarilor. Fotografii graviduta la 28 de saptamani de sarcina. Am selectat mai jos cateva fotografii de la aceasta sedinta foto de cuplu din natra cu mami gravida, pe care le puteti vedea mai jos.

Fotografii de graviduta Brasov. Sedinta foto de maternitate la munte cu cateva luni ininate de nastere. Fotograf profesionist gravida.

Sedinte foto gravidute


Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii cu mamici si copii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici poti vedea fotografii de la ultimele botezuri sau alte evenimente la care am participat din zona Brasov.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.