Fotografii graviduta cu doar doua saptamani inainte de nastere. Fotografiile cu viitoarea mamica si viitorul tatic au fost realizate langa Cristian. In aceasta zona am realizat si fotografiile dinaintea nuntii de la sedinta foto sav the date. Aceste fotografii le puteti vedea AICI – Save the date de toamna. Seara de toamna pe care am ales-o a fost fabuloasa, invalundu-i pe cei doi viitori parinti intr-o lumina parca din alta lume. o lume mai buna, mai frumoasa, maiplina de iubire. Intotdeauna in fotografiile de graviduta se poate vedea acest fapt minunat. Sclipirea din ochii mamei, mandria tatalui, toti asteptand venirea pe lume a celului mai de pret dar – primul lor copilas.

Fotografii graviduta

Sedinta foto de graviduta a fost realizata la mai putin de o ora inainte ca soarele sa apuna peste dealurile de langa Cristian. Timpul se va scurge treptat si momentul in care va veni pe lume micutul de toti asteptat va veni. In acel moment bucuria va fie depina, iar implinirea celor doi parinti va atinge cotele maxime. Ii dorim Karlei nastere usoara si micutul ce se va naste sa le aduca numai fericire si implinire.

Fotografii graviduta la 9 luni de sarcina. Fotograf graviduta. Fotografii inainte de nastere cu mami si tati in asteptarea bebelusului.

Sedinte foto de graviduta asemanatoare:

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii de botez din Brasov