Sedinta foto graviduta la 9 luni Brasov

Acasa » Fotografii botez » Sedinte foto graviduta » Sedinta foto graviduta la 9 luni Brasov


Aceasta este sedinta foto de graviduta la 9 luni Brasov, cu Ioana si Gabriel. Fotografiile din aceasta sedinta foto, inainte de nastere, au fost realizate acasa la cei doi parinti, in Sanpetru. Mami avea multe idei, iar tati era dornic sa pozele cu cele doua fete.

Cu rabdare si entuziasm, am realizat aceasta sedinta foto in decursul a 90 de minute. Ii dorim tinerei mamici sa aiba o nastere usoara, o fetita frumoasa si inalta ca tati.
Cei doi parintii au fost miri nostrii acum 2 ani, si iata ca intr-untimp atat de scrut realizam si sedinta foto cu mami care este gravida in 9 luni. Ce poate fi mai frumos, decat sa vezi o familie frumoasa cum creste.

Recomandam ca sedinta foto de graviduta sa fie facuta intre 8 si 9 luni de sarcina. Atunci este perioada cea mai propice, daca se trece ina luna a 9 viitoarea mamica, gravida, se va misca din ce in ce mai greu si nu se va mai simti confortabil pentru a fi fotografiata.

Daca sunteti in cautarea unei sedinte foto graviduta la 9 luni Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Sedinta foto graviduta la 9 luni Brasov | Fotograf gravide Brasov

Fotograf gravide Brasov. Fotografii realizate doar cu cateva zile inainte de nastere cu gravida noastra. Fotograf profesionit gravida brasov. Fotografii cu mami si tati inainte de nastere. Sedinta foto gravida in zona Brasov, Rasnov, Cristian, bran, Ghimbav, Codlea, Harman, Sanpetru.

Fotografii de la ultimele evenimente


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/51 voturi