Fotografii Craciun Brasov cu doi copilasi minunati, Andrada si Andrei. An de an, in familia noastra, e o traditie sa ne fotografiem copilasii. In acest mod, cream impreuna atmosfera de sarbatoare, ne bucuram de momentele magice si facem o retrospectiva a anului. Este minunat cum, cu entuziasm, pregatim tinutele copilasilor, ca mai apoi, sa ii imbracam in haine de sarbatoare. Sedintele foto sunt intotdeauna speciale, caci, pe langa vestitele colinde, se aud si chicotele copiilor, se aude rasul zgomotos si se vede bucuria pe fetele micutilor.

Fotografii Craciun Brasov

O sedinta foto de familie de acest fel nu este tocmai usoara. Cu rabdare, calm si voie buna, atat copii, cat si parintii, au in final, amintiri frumoase, amintiri care vor ramane acum, dar si peste ani, in inimile tuturor. Va dorim multa sanatate, va dorim prosperitate si sa nu uitati ca, momentele de astazi, sunt amintirile de maine!

Detalii fotografii Craciun Brasov:

Unde au fost realizate imaginile: acasa

Ora realizarii fotografiilor: dupa ce s-a trezit cel mic, sa fie fresh

Fotografii Craciun Brasov. Fotograf pentru copii de Craciun la Brasov. Sedinte foto personalizate de Craciun pentru familii fericite! Sedinta foto de Craciun in apropierea bradului.

Sedinte foto Craciun asemanatoare


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Cauti fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii de botez din Brasov

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.