Foto nunta, la Conacul Heldsdorf, cu Andreea si Paul. In cele ce urmeaza, va prezentam o frumoasa poveste de dragoste, bucurie si implinire a celor doi miri, alaturi de nasii Bianca, Pieter si Mateo. Sunt norocosi ca se au unul pe celalalt si asta s-a vazut si in frumoasa zi a nuntii lor. Desi erau 90% sanse de ploaie, real a fost 0% ploaie 🙂

Foto nunta Conacul Heldsdorf

Aceste fotografii de nunta va sunt prezentate la mai putin de 24 de ore de la incheierea evenimentului. Nunta a fost organizata la frumoasa locatie de nunta- Conacul Heldsdorf. Mirii s-au pregatit pentru nunta la Hotelul Chambers’n Charm situat pe Drumul Poienii Brasov. Cununia religioasa a fost oficiata in Brasov, la Biserica ortodoxa cu hramul „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”. Petrecerea nuntii a fost asigurata de cel mai bun DJ din Brasov, prietenul meu, Adi Grecu. in continoare, veti putea vizualiza cele mai frumoase fotografii, surprinse in toate momentele importante din ziua nuntii celor doi miri, Andreea si Paul. Sa fiti sanatosi, impliniti alaturi de micuta faptura ce urmeaza a se naste si sa aveti casa de piatra!

Foto nunta Conacul Heldsdorf. Fotografii de la Hotel Chambers’n Charm cu pregatirile mirilor. Fotograf profesionist conac Halchiu.

Locatia aleasa pentru pregatirea mirilor a fost Chambers’n Charm, o vilă cochetă amplasată pe drumul către Poiana Brașov cu o priveliște absolut extraordinară către Tâmpa şi orașul Brașov la doar 3 km de centrul istoric. Chambers’n Charm un loc minunat şi luxos cu 9 camere spatioase, fiecare decorate dupa o alta tema, creat pentru cei care apreciaza ambianta si serviciile deosebite ale locatiilor exclusiviste. o recomand cu mare drag pentru pregatirea mirilor, arata superb!