Foto nunta Rasnov cu Alin si Madalina. Mirele a fost pregatit pentru ziua cea mai de cei mai apropiati prieteni, care s-au bucurat nespus pentru mire. Mireasa nu a fost mai prejos, fiind gatita pentru ziua cea mare de cele mai bune prietene. Dupa ce toata lumea a fost pregatita, am plecat spre Primaria Rasnov, unde a fost oficiata cununia civila. Fotografiile de la cununia religioasa au fost realizate la biserica Sfantul Nicolae nou din Rasnov, unde cei doi au devenit sot si sotie in fata Domnului.

Foto nunta Rasnov

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Conacul din Ardeal. Ringul a fost plin, atmosfera fiind incinsa la propriu de Fulgerica si trupa sa. Mirele si nasul au avut parte de o surprinza din partea miresei, fiind incantati de dansatoarele din buric. Fotografiile nuntii de la Rasnov, le puteti vedea in continuare de la pregatirile mirilor, pana la tort.

Foto nunta Rasnov. Servicii foto video ziua nuntii din Rasnov. Fotograf profesionist de evenimente din Rasnov, Bran, Moieciu.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov