Fotograf nunta 3 Stejari

Fotograf nunta 3 Stejari, in zona Dambul Morii – Brasov. Pentru toti, ultima zi din luna iulie, a fost plina de emotie, sens, fericire si voie buna, insa pentru Elena si Lucian, aceasta a fost cu adevarat implinirea visului de iubire! Ne bucuram nespus ca am participat la aceasta nunta de suflet, ca am fost martorii unor zambete sincere si nelimitate! De acum, in fata lui Dumnezeu, a nasilor, a parintilor si a tuturor celor apropiati, inimile va bat la unison, caci, doua fiinte, au devenit una! Fie ca, in drumul vietii, sa nu va abateti niciodata de la dragostea voastra, sa nu uitati sa ramaneti la fel de sinceri si buni, iar timpul sa fie bland cu voi, oferindu-va doar lucruri minunate si binecuvantari! Casa de piatra!

Fotograf nunta 3 Stejari

In continuare, puteti vedea fotografii de la pregatirea miresei, pregatirea mirelui si intampinarea nasilor. Mai departe, urmeaza fotografiile de la cununia religioasa de la Biserica ortodoxa cu hramul ” Sfantul Mina”. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la 3 Stejari, o locatie frumoasa de nunta din zona Dambul Morii.

Fotograf nunta 3 Stejari. Fotografii sala de nunta din zona Dambul Morii. Servicii foto video nunta Dambul Morii Brasov.

Fotografii asemanatoare:


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.