Fotograf nunta Bielmann Sanpetru cu Laura si Alexandru, intr-o torida zi de vara. Mireasa si-a dorit o zi plina cu soare, caldura si multa lumina. Si asa a fost. De dimineata pana seara tarziu caldura soarelui si a celor apropiati i-a inconjurat in ziua nunti lor de la Hotelul Bielmann din Sanpetru. O locatie frumoasa pentru organizarea nuntilor. Desi sala are un specific sasesc, este primitoare fiind bine organizata, fara stalpi pe ringul de dans. Locatia Bielmann este ideala pentru fotografii cu mirii intr-un decor frumos cu multe flori si diferite foliaje. Mirii, nasii, bunicii si toti invitatii s-au distrat de minune la Hotelul Bielmann.

Fotograf nunta Bielmann Sanpetru

Mirele s-a pregatit un oras, iar mireasa la Bilemann, in Sanpetru, iar nasii au plecat de acasa din Prejmer. Cununia religioasa a avut loc la bisericuta de la Urban din Tractorul. O slujbe emotionanta si plina de adevar si binecuvantare. In continuare, veti putea vedea fotografii din toate momentle importante din ce mai frumoasa zi pentru Laura si Alexandrau. Casa de piatra dragilor!!!

Fotograf nunta Bielmann Sanpetru. Foto video Hotel Bielmann din Sanpetru. Cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov