Fotograf nunta Craiasa Muntilor

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Fotograf nunta Craiasa Muntilor


Bine ati venit pe pagina cu fotograf nunta Craiasa Muntilor. Fotografiile de la nunta mirilor nostrii Bianca si Razvan pot fi vazut mai jos. Am inclus fotografii din toate momentele zilei.
Am inceput la Simon, de unde a plecat mirele. Era o dimineata friguroasa de octombrie. La Simon intre vai, era o brum groasa pe orice nu era in interior la caldura. Mirele a fost zambitor si binedispus tot timpul. Asa ca a fost o placere sa il fotografime pe mirele nostru cum se gatea pentru ziua nuntii lui.

Fotograf nunta Craiasa Muntilor

Veti putea vedea mai jos cele mai frumoase fotografii de la Simon cu pregatirea mirelui pentru mireasa lui. Am inclus si fotografii cu buchetul miresei, buchetul nasei si lumanarile de cununie.

Fotografii cu pregatirea miresei

Fotografii de la pregatirea miresei pentru ziua cea mare. Fotografiile au fost realizate acasa la mireasa, in Halchiu. Cea mai mare provocare a fost camera complet roz 🙂

Fotografii de la cununia civila din Halchiu

Ceremonia cununiei civile s-a desfasurat la Primaria halchiu. De unde puteti vedea si fotografii mai jos.

Fotografii de la cununia religioasa din Halchiu

Savarsirea Sfintei Taine a Cununiei a avut loc in biserica din Halchiu, unde locuieste mireasa. Taina Cununiei a fost facuta de trei preoti, un lucru mai rar intalnit. Mirii fiind pe depin binecuvantati cu cei dragi alaturi lor. Fotografiile cununiei religioase din Halchiu, le puteti vedea mai jos.

Fotograf nunta Craiasa Muntilor

Pana la sfarsitul acestei pagin iveti putea vedea fotografii cu mirii de la sala. Fotografii cu dansul mirilor, foto cu furatul miresei si negoicierea, precum si fotografii cu tortul mirilor de la Craiasa Muntilor din Moieciu de Sus.

Fotograf nunta Craiasa Muntilor. Fotografi nunta Simon, Halchiu, Moieciu. Foto video nunta Craiasa Muntilor din Moieciu de Sus.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentrununta Craiasa Muntilor – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii trash the dress cu Adelina si Mihnea aproape de Rupea. La aproape un an de la nunta frumosilor miri, am reușit sa realizam împreună … Vezi mai mult

Foto inainte de nunta cu Andra si Paul in apropierea Brasovului. Si-au dorit sa realizam fotografiile inainte de nunta, aproape de Brasov, unde a fost … Vezi mai mult

Nunta Lux Divina cu Mihaela si Mihail. Ii cunoasteti de la sedinta foto in costume populare.
In fotografiile din ziua nuntii, ii veti vedea in toate … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi