Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan cu doi miri minunati, Oana si Alin. Cu cei doi m-am intalnit inca de asta iarna, la sedinta foto save the date, cand au fost in tara pentru nunta fratelui miresei. Inca de atunci am remarcat caldura si tandretea dintre ei doi. A fost o sedinta foto minunatata asa ca, asteptam cu nerabdare ziua nuntii lor din Cristian, Rasnov si Tohan. Cei doi s-au cununat civil cu doua zile inainte de nunta, pentru ca mai apoi in ziua nuntii sa se uneasca si religios in biserica ortodoxa Sfantul Nicolae din Rasnov. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la restaurantul „Un baiat si-o fata”din Tohan.

Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan

In continuare puteti vedea cadre de la pregatirele mirilor, cununia religioasa si petrecerea de la sala cu toate momentele frumoas pe care cei doi miri le-au trait in aceast aunica zi, ziua nuntii lor. Le dorim mirilor casa de piatra si numai bine!

Servicii foto video 4K pentru evenimente nunti, botezuri in zona Brasovului.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov