Fotograf nunta Cristian

Fotografii realizate de fotograf nunta Cristian. Locuiesc in aceasta localitate de langa brasov si imi este drag sa fotografiez evenimentele de aici. Mai ales ca stiu multe persoane cu care pot socializa foarte usor. Dupa cum spuneam, nunta s-a desfasurat in totalitate in Cristian. Mirele, mireasa si nasii sunt din Cristian. De asemenea, cununia civila a fost oficiata la Primaria Cristian de domnul primar Gicu Cojocaru.

Fotograf nunta Cristian

Pretrecerea nuntii celor doi miri, s-a desfasurat in aceeasi localitate. In binecunoscuta Sala Mare, unde se desfasoara si C’Art Fest in fiecare an. Este o locatie frumoasa si destul de veche, construita de vechii sasi din Cristian. Primaria pune la dispozitie aceasta locatie. Mirii au fost cei care s-au ocupat de organizarea nuntii lor. Au trebuit sa contracteze, ospatari, bucatari, sa decoreze sala si sa inchirieze vesela si tacamurile. Mai jos veti putea vedea cele mai importante moemnte de la sala, capturate de fotograf nunta Cristian. Fotografii de eveniment de la dansul mirilor, furatul mirilor, tortul si obiceiurile de nunta de la finalul acesteia.

Unde au fost realizate imaginile: in comuna Cristian, judetul Brasov

Petrecerea nuntii: Sala Mare sau Caminul Cultural

Ora realizarii fotografiilor: pe intreg parcursului zilei nuntii

Fotografiile de nunta din Cristian cuprind toate momentele importante din ziua nuntii. Pregatirea mirilor, cununia civila si religioasa, precum si fotografii de la petrecerea nuntii de la sala. Am fotografiat in ziua nuntii pana la hora miresei, cand ne-am retras.

Fotograf nunta Cristian. Fotografie si filmare de la nunta din Cristian. Servicii foto video nunta Cristian. Nunta Sala Mare Cristian.

Fotograf profesionist de evenimente, botez sau nunta in zona Brasovului: Cristian, Brasov, Rasnov, Moieciu, Ghimbav, Codlea, Sacele, Sanpetru, Bod, Halchiu.

Fotografii asemanatoare


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.