Fotograf nunta Emotion Events cu Luminita si Sorin. Iata ca a sosit si ziua cea mare pentru mirii nostri, o zi frumoasa, plina de lumina si caldura. Intocmai ca sufletele celor doi indragostiti. Totul atrecut atat de repede, atat pentru noi cat si pentru miri, nasi si toti cei care au fost partasi la bucuria unirii lor. Au spus „DA” la Primaria Sanpetru, locul unde locuiesc acum. Taina Cununiei a fost savarsita intr-un loc de suflet pentru mireasa, la Chichis. Unde cu numai cateva zile, in urma l-au primit pe Hristos in Sfanta Impartasanie, daruit de parintele Ioan Gavrila. In Biserica Ortodoxa din Chichis, se gaseste icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus, pictata de insusi parintele Arsenie Boca. Cei doi acum din doi, au devenit unul si in fata oamenilor si in fata lui Dumnezeu. Le doresc sa devina prin pronia divina asemeni Sfintei Treimi. Din unul sa fie trei prin venirea pe lume a unui copil, care sa ii uneasca si sa ii implineasca pe deplin.

Fotograf nunta Emotion Events

Petrecerea nuntii s-a desfasurat in Centru Civic din Brasov, intr-o locatie noua pentru organizarea nuntilor din Brasov – la Emotion Events. De buna dispozitie a invitatilor s-a ocupat Taraful Nikolas Alexandru din Alexandria si DJ Cosmin Soare. Dar, gata cu vorbaria, va lasam sa vedeti fotografiile din ziua nuntii mirilor, Luminita si Sorin.

Fotografii de nunta Emotion Events. Sala de nunta Emotion Events din Brasov. Servicii complete foto video nunta din Brasov.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov