Fotograf nunta Feldioara in cea mai importanta zi pentru Emil si Madalina. Ziua in care au devenit unul sot si sotie in fata lui Dumnezeu. Nunta trebuia sa se desfasoare anul trecut. Insa din pricina pandemiei de COVID-19 a fost reprogramata pentru 2022. Cu multe emotii, asteptari si nerabdare, a sosit si ziua nuntii celor doi frumosi miri. Intamplarea fericita a facut ca cei doi sa locuiasca chiar vis-a-vis in Feldioara. Mirele si mireasa cunoscandu-se de la 12 ani. Asa ca nu a fost pentru nimeni o surpriza nunta lor, cu totii se aseptau ca cei doi sa se casatoreasca, Fumosi erau, de iubit se iubeau, mai ramanea de facutu nunta. Locatia aleasa pentru petrecerea nuntii a fost Restaurantul Corabia Doripesco. De voia buna a mesenilor s-a ocupat formatia Plaiuri Transilvane si DJ Adi Cheta, astfel incat totul a fost perfect. Ce sa mai spunem ca vremea a fost ideala. Desi prognoza era ne-a amenintat tot timpul cu ploaie torentiala imineanta, a stropit putin, cat sa fie belsug pentru mirii nostrii.

Fotograf nunta Feldioara

Fotograf nunta Fotograf nunta Feldioara. Foto video nunta Corabia Doripesco de langa Rotbav. Servicii fotografie si filmare ziua nuntii.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov