Fotograf nunta Hanul Muresenilor din Sacele. Nunta de sambata trecuta a fost despre Nicoleta si Bogdan, doua suflete pure, blande si cu adevarat indragostite. Ei se cunosc atat de bine si sunt atat de uniti incat iti dau impresia ca se cunosc de o viata, ca fiecare moment petrecut impreuna a fost cu folos, o adevarata binecuvantare! Alaturi de cei doi miri, parinti, nasi, dar si de toti cei prezenti, am petrecut cateva ore in care am ascultat muzica buna, asigurata de Dj Adi Grecu si de Trupa Tara Barsei. Am servit preparate gustoase la Hanul Muresenilor din Sacele si ne-am distrat cu adevarat la aceasta nunta restransa, dar cocheta. Dragilor, ne bucuram ca am fost alaturi de voi si va dorim casa de piatra si fericire la fiecare pas!

Fotograf nunta Hanul Muresenilor

Ne-am intalnit cu mirii nostri la Primaria Brasov, unde a fost oficiata cununia civila. Cei doi au raspuns foarte clar si hotarat cu un „DA” sigur! Cununia religioasa s-a desfasurat la biserica de lemn in Centru Civic al Brasovului.

Fotograf nunta Hanul Muresenilor din Sacele. Sala de nunta Sacele. Fotografii din ziua nuntii din Brasov cu mirii si nasii.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov