Fotograf nunta Kronevent

Fotograf nunta Kronevent, cu doi miri minunati, Antonia si Rares. Tinerii au ales sa isi declare iubirea in fata tuturor celor aproiati, intr-o superba zi de vara, langa Ghimbav la Kronevent Center. Ceremonia umanista a fost incarcata cu multe emotii, rasete, lacrimi de bucurie si de implinire. Am asistat la povestirea unui frumos basm, cu doua suflete ce se iubesc si se apreciaza la cote maxime. Totul s-a asternut atat de sublim pe aceasta noua pagina a povestii de iubire, incat nu putem fi decat recunoscatori ca am luat parte la aceste clipe unice din viata lor. Le dorim sa fie la fel de indrazneti, independenti si iubitori ca in aceasta zi. Soarele sa le lumineze calea, iar luna sa le arate pe cele ascunse de umbra intunericului. Zambetul sa le fie pe buze, zi de zi, iar @minionii@ sa ii inconjoare cu rasete si pofta de viata!

Fotograf nunta Kronevent

In continuare puteti vedea cateva fotografii de la acest frumos eveniment.

Fotograf nunta Kronevent. Servicii foto video nunta Ghimbav. Fotografii de la precerea nutnii de la KronEvent din Ghimbav, Brasov.


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.