Fotograf nunta sedinta foto

Fotograf nunta sedinta foto in Brasov cu imagini din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii Andra si Paul. Nunta sarbatoreste inceputul unei casatorii, ea este frumoasa uniune dintre doua persoane, iar juramintele sunt darul cel mai de pret pe care si-l daruiesc unul celuilalt. Pentru ca se iubesc, Andra si Paul, au avut o zi minunata. Dorim sa fie fericiti, sa isi intemeieze o familie numeroasa si sa aiba parte de lucruri speciale astazi, maine si intotdeauna! Petrecerea nuntii mirilor nostrii s-a desfasurat la Sergiana Center in salonul argintiu de la etajul intai.

Fotograf nunta – sedinta foto in ziua nuntii

Fotografiile de nunta au fost realizate pe tot parcursul zilei, cuprinzand toate momentele frumoase si emotionante din ziua nuntii lor. Veti putea vedea in continuare fotografii de la pregatirea mirilor, cununia civila de la Primaria Brasov, cununia religioasa pe rit ortodox vechi la manastirea de pe Dobrogeanu Gherea si petrecerea de la sala de nunta de la Sergiana Center.

Fotograf nunta sedinta foto – cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii mirilor Andra si Paul. Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

Nu au lipsit imaginile din ziua nuntii de la dansul mirilor, furatul miresei, furatul mirelui, precum si de la tortul mirilor, aruncatul buchetului de mireasa si dezgatirea miresei de la finalul nuntii.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.