Fotograf nunta Tess Ghimbav Codlea

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Fotograf nunta Tess Ghimbav Codlea


Inainte sa priviti fotografiile de la grandiosul eveniment petrecut duminica, la sala Tess Ballroom, haideti sa facem putin cunostinta cu protagonistii. Ei se nume Catalin si Raluca, doi miri frumosi, plini de viata si cu sentimente puternice unul fata de celalalt. Pentru acestia, data in care si-au unit destinele nu este intamplatoare. Dupa exact 7 ani de cand s-au cunoscut, pe data de 7, in luna a 7-a, acestia si-au unit si destinele in fata lui Dumnezeu. Este o cifra frumoasa, ce le poarta noroc si ii insoteste in viata. Legat de aceasta, abia asteptam sa vedem ce va urma! 😊 Nu e nimic mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubit! Acest lucru il vedem foarte des la mirii nostril, iar asta ne bucura foarte mult sufletele.
Casa de piatra dragilor, santate, un dram de noroc si copii sanatosi si plini de credinta in Dumnezeu, va dorim!

Fotograf nunta Tess Ghimbav Codlea

Fotograf nunta Tess Ghimbav Codlea. Cele mai faine fotografii de la TESS Ballroom din Ghimbav, de la nunta mirilor Catalin si Raluca.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta pentru Tess Ballroom Ghimbav – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress Castelul Peles Sinaia cu mirii nostrii Silvia si Vlad. Inainte de a ajunge la poalele Masivului Bucegi, am realizat prima parte … Vezi mai mult

Mirii au vrut ceva cu adevarat special, romantic, plin de mister, smuls parca dintr-un basm cu Ilene Cosanzene si feti frumosi. I-am ajutat sa creioneze … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/52 voturi