Fotograf nunta Zarnesti

Fotograf nunta Zarnesti in cea mai frumoasa zi pentru Ana-Maria si Rares. Mult au asteptat cei doi nunta, dupa ce initial a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus. Iata ca in sfarsit ziua mult viata a venbit si desi eu anuntate ploi multe in ziua nuntii lor, a fost frumos. Ploaia ne-a ocolit in momemtele cheie, fiind o zi perfecta pentru nunta. Nici cald, nici soare, ca dupa sufletul lor. Doi oameni ce se iubesc frumos si curat. Ne-am cunoscut la botezul lui Ianis de acum 3 ani si de atunci si-au dorit sa le fim alaturi in ziua nuntii lor.

Fotograf nunta Zarnesti

Nunta a avut loc la „Un baiat si o fata” din Tohan. Aceeasi locatie peb care au avut-o si la botezului celui mic. Daca esti multumit de un serviciu sau o locatie de sa schimbi. Aceeasi formatie de muzica a cantat si la nunta si la botez. Ardelenii au facut show pot spune, descatusandu-se si ei cu ocazia acestei frumoase nunti din Zarnesti-Tohan. In fotografiile nuntii de mai jos din Zarnesti veti putea vedea toate momentele importante cu pregatirile mirilor, cununia religioasa din Rasnov si petrecerea de la sala pana la servirea tortului.

Fotografii cununia religioasa biserica Rasnov

Cununia religioasa s-a desfasurat la biserica ortodoxa cu hramul „Sfantul Nicolae” nou. Cei doi s-au intrecut in timpul Tainei Cununiei care pe care sa calce pe picior, acestia facand deliciul invitatilor si al preotului care a savarsit taina.

Fotograf nunta Zarnesti. Foto video nunta Zarnesti Tohan Bran. Fotografii din ziua nuntii din Zarnesti si Rasnov.

Fotografii asemanatoare


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.