Fotografii nunta Craiasa Muntilor cu doi miri minunati, Adina si Cosmin. Am inceput aceasta zi, cu pregatirea mirelui, langa un mar inflorit, exact cum incheiasem sedinta foto save the date intr-o livada de meri infloriti. Cu emotii si multa bucurie am mers mai departe la mireasa, acasa la Sohodol. O zona deosebit de frumoasa, chiar langa Bran. Apoi am plecat la Rasnov, unde a fost savarsita Taina Cununiei de un sobor de 5 preoti. Emotiile au fost si de o parte (miri si nasi) si de cealalta (preoti), cu totii au avut lacrimi in ochi, mai tot timpul. A fost un moment inaltator si plin de bucurie si bincuvantare divina. Si iata asa, cei doi au devenit sot si sotie in fata lui Dumnezeu, unul desi doi.

Fotografii nunta Craiasa Muntilor

Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Craiasa Muntilor, in Moieciu de Sus, unde ringul de dans a fost tot timpul plin de oameni care s-au bucurat si s-au distrat impreuna cu mirii, nasii si parintii. In continuare puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la aceasta nunta de basm.

Fotografii nunta Craiasa Muntilor. Foto video nunta botez Moieciu. Fotograf profesionist ziua nuntii din Bran sau Moieciu.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov