Fotografii nunta dupa pandemie Brasov

Fotografii nunta dupa pandemie Brasov cu Alexandra si Mihai. Mult au asteptat cei doi nunta, dupa o amanare de un an. Au zis ca orice ar fi, anul acesta vor face cununia civila si religioasa. Sunt printre mirii care s-au saturat sa astepte ca pandemia sa plece. Ca si nasii lor, acum o saptamana au facut cununia civila si religioasa, urmand ca petrecerea de la sala sa se desfasoare anul viitor.

Cu o zi inainte a plouat torențial, iar prognoza pentru ziua nuntii nu era prea îmbucurătoare. Însă le-am spus sa stea liniștiți, ca nu va ploua și va fi o zi frumoasa. Și iată ca asa a fost. Cei doi miri au avut parte de o zi fără ploaie. Fotografiile le-am realizat acasă la miri și am surprins imagini cu pregătirea mirelui și a miresei. În continuare am inclus fotografii de la Primăria Brașov, unde a fost oficiată cununia civila. Mirii au avut un răgaz de mai bine de o ora pana la cununia religioasa, asa ca am profitat de timp pentru a-i fotografia alături de nași și invitați.

Fotografii nunta dupa pandemie Brasov

Cununia religioasa a fost plina de emoții și de iubire împlinită. Se putea citi asta pe chipurile celor doi miri. Pe tot parcursul Sfintei Taine a Cununiei mirii s-au sorbit din priviri, radiind fericire și dorința împlinită. Veți putea vedea toate astea în fotografiile de mai jos din ziua nuntii lor. Cei doi au zâmbit toată ziua, fiind foarte bucuroși pentru aceasta unica zi. Nu au trecut 24 de ore de la încheierea evenimentului când mirii au primit toate fotografiile. 

Fotografii nunta dupa pandemie Brasov. Imagini de la cununia civila si religioasa dintr-o zi mult asteptata atat de miri cat si de nasi.

Articole asemanatoare:


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.