Fotografii nunta Hanul din Ardeal, cu doi miri minunati, Alexandra si Andrei. Doi miri nebuni unul dupa altul. Doi oameni care sunt unul pentru altul si unul cu altul, de mai bine de 14 ani de zile. Iata ca in sfarsit au devenit sot si sotie, dupa ani de asteptare si de dorinta. A fost o nunta plina de viata, cu multe zambete si cu lacrimi de bucurie. Totul a fost dupa inima lor, asa ca le dorim tot ce este mai bun si frumos, in noua viata de familie. Casa de piatra dragilor!!!

Fotografii nunta Hanul din Ardeal

Mirele s-a pregatit la Sanpetru, mireasa la Brasov. Cununia civila a fost oficiata la Primaria Brasov, iar Taina Cununiei s-a savarsit intr-una dintre cele mai vechi biserici ortodoxe din Brasov, cu hramul „Sfanta Treime”. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Hanul din Ardeal de langa Bod. In continuare puteti vedea cele mai faine fotografii cu protagonistii acestei nunti minunate.

Fotografii nunta Hanul din Ardeal. Foto video ziua nuntii Hanul in Ardeal. Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov