Fotografii nunta in pandemie

Fotografii nunta in pandemie cu Mihaela si Marin, doi tineri curajosi. Mirii au vrut sa isi uneasca destinele si sa nu mai amane cu inca un an nunta lor, chiar daca asta a insemnat sa faca multe sacrificii. In primul rand cei doi nu au avut o petrecere a nuntii, pentru ca a fost interzis prin lege . Numarul invitatilor a fost cat se poate de restrans, parintii, nasii si viitorii lor fini. Sa faci o nunta in pandemie este un risc si un lux pentru mult dintre miri, insa si un act de mare curaj. Asa a spus si preotul din biserica la scurta cuvantare care a precedat taina cununiei.

Fotografii nunta in pandemie

Cei doi miri au fost bine dispusi, au avut ceva emotii, insa au trecut repede. Stiti cum se spune, odata ce ai intrat in hora, nu poti decat sa joci. Totul a trecut repejor in cateva ore era gata cu tot. A fost o altfel de nunta, diferita fata de nuntile care durau pana dimineata. Acum pot spune ca am terminat la orele 14. Insa am avut suficient de mult timp la dispozitie pentru a surprinde imagini cu toti invitatii si cu toate momentele importante care marcau ziua nuntii.

Detalii fotografii nunta in pandemie:

Unde au fost realizate imaginile: in Targlungeni, acasa la miri, la biserica ortodoxa cu hramul „Buna Vestire” din Brasov si pe drumul poienii.

Petrecerea nuntii: nu a fost o pretrecere a nuntii.

Ora realizarii fotografiilor: dupa orele 11.

Fotografii nunta in pandemie. Foto cununie religioasa in vremea COVID19. Imagini cu mirele si mireasa din timpul pandemiei de coronavirus.

Articole asemanatoare

Articole inrudite cu nunta in pandemie


Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.