Fotografii nunta La Lupi cu Iulia si Ionut. O nunta programata indraznet, intr-un anotimp atipic, dar cu mare incarcatura emotionala si caldura sufleteasca din partea tuturor. A fost prima nunta din 2022 si putem spune ca am inceput anul bine, caci am fost martorii unei iubiri frumoase, sincere, ce a dat nastere unui pui de om superb, pe nume Cezar. Pentru aceasta perioada, vremea a fost frumoasa, precum sufletul celor doi miri. Am fost partasi la fiecare pas facut de Iuliana si Ionut spre noua etapa a vietii, am fost martorii uniunii lor in fata lui Dumnezeu, la Biserica Ortodoxa cu hramul „Adormirea Maicii Domanului” din Cheia, apoi am petrecut la restaurantul din Tohan, La Lupi. Dragii nostri, sa pasiti mereu in viata cu bunatate, cu incredere si cu credinta in Dumnezeu! Iubirea sa va insoteasca, iar micul Cezar sa va lumineze mereu viata, sa va faca mandri si sa va bucure cu frumusetea si gingasia lui! Casa de piatra!

Fotografii nunta La Lupi

In continuare puteti vedea fotografii din ziua nuntii cu toate momentele importante.

Fotografii nunta La Lupi. Foto video evenimente Restaurantul La Lupi din Tohan. Servicii complete de fotografie si filmare nunta sau botez.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov