Fotografii nunta Sala Mare Cristian Brasov

Fotografii nunta Sala mare Cristian Brasov cu Stefania si Ovidiu. Atat pentru noi, dar si pentru invitati si miri, data de 29.06.2019, va ramana in amintire ca o zi insorita, plina de evenimente minunate si incarcata de emotii. A fost o onoare sa participam chiar acasa la noi, in Cristian, la Sala Mare, la uniunea a doua suflete care se iubesc si care si-au jurat credinta si respect.

Fotografii nunta Sala Mare Cristian Brasov

Pe tot parcursul evenimentului, mirii, parintii, nasii, dar si invitatii s-au bucurat din plin de petrecere si s-au distrat la maxim. Stefania si Ovidiu, ne-au ales sa luam parte la unul dintre cele mai importante momente din viata lor, iar pentru asta, le multumim si ne dorim sa le fim alaturi si la cele ce vor urma. Bunul Dumnezeu sa le dea mirilor bucurii, intelegere, iubire si respect pe tot parcursul vietii! Casa de piatra!

Fotografii nunta Sala Mare Cristian Brasov. Foto video Cristian din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii. Foto nunta Cristian.

Nunta de la Sala Mare de nunti din Cristian cu mirii nostrii Stefania si Ovidiu, un fost teolog, coleg de breasla cu mine sa spun asa. Fotografii din toate momentele principale din ziua nuntii mirilor nostrii de la pregatirile mirilor, pana la taierea tortului si obiceiurile nuntii de la final.

A fost o incantare sa le fim alaturi ca fotografi si cameramani pentru evenimentul lor de la Sala mare din Cristian. Cei doi sunt doua persoane calde si pline de viata, ca si nasii lor de altfel, cu care ne-am distrat de minune. Orice nunta din Cristian ne este mai aproape si fizic si sufleteste, pentru ca ne intalnim cu multe persoane apropiate din aceeasi localitate in care locuim si noi.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.