Fotografii nunta Tess Ballroom

Fotografii nunta Tess Ballroom de la nunta mirilor Oana si Marius. Am selectat mai jos cele mai frumoase momente de la nunta celor doi miri. Cununia religioasa a avut loc in gradina localului Tess Ballroom, de langa Ghimbav. A fost o ceremonie frumoasa si emotionanta, langa cei doi miri stand cei dragi si apropiati lor.

Petrecerea nuntii a fost de vis, fundalul sonor fiind asigurat de band-ul Cristinei Bondoc.
Am ales cele mai frumoase fotografii de la nunta ce s-a desfasurat la TESS Ballroom.
Va invitam cu drag sa priviti mai jos best of wedding day!

Fotografii nunta Tess Ballroom

  • Tip fotografii: fotografii ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Tess Ballroom, Ghimbav
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pe intreg parcursul zilei

Pregatirea mirilor

Inainte de a pleca spre Tess Ballroom din Ghimbav, mirii s-au pregatita la Hotel Ambient din Brasov. Mai jos dunt fotografiile cu pregtirea mirelui si cu pregatirea miresei.

Nunta in aer liber Tess Ballroom Ghimbav

Fotografii nunta Tess Ballroom

Cununie religioasa a avut loc in gradina Restaurantului Tess Ballroom din Ghimbav. Soarele a stralucit puternic pe cer, precum iubirea ce si-o purtau unul fata de celalalt. Mirii au fost emotionati peste masura. Va invitam sa priviti cateva fotografii din timpul cununiei religioase in aer liber de la Tess Ballroom.

Decoratiuni sala de nunta – Fotografii nunta Tess Ballroom

Am inclus cateva fotografii si cu decoratiunile folosite de miri pentru sala de nunta, preum si cateva prajituri de la candy bar si bineinteles verighetele mirilor.

Primul dans al mirilor de la Tess Ballroom in calitate de sot si sotie

Dansul mirilor care a deschis petrecerea nuntii. Primul dans al lui Marius si Oana in noua lor calitate, de sot si sotie.

Fotografii nunta Tess Ballroom

Fotografii nunta Tess Ballroom cu petrecerea nuntii mirilor nostrii Marius si Oana. Foto furatul miresei, hore si bineinteles tortul mirilor.

Foto video nunta Ghimbav Tess Ballroom. Cele mai frumoase momente de la nunta mirilor Oana si Marius.

Fotografii asemanatoare


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de foto nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Fotografiile nuntii din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.