Fotografii nunta Tess Ballroom

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Fotografii nunta Tess Ballroom


Fotografii nunta Tess Ballroom de la nunta mirilor Oana si Marius. Am selectat mai jos cele mai frumoase momente de la nunta celor doi miri. Cununia religioasa a avut loc in gradina localului Tess Ballroom, de langa Ghimbav. A fost o ceremonie frumoasa si emotionanta, langa cei doi miri stand cei dragi si apropiati lor.

Petrecerea nuntii a fost de vis, fundalul sonor fiind asigurat de band-ul Cristinei Bondoc.
Am ales cele mai frumoase fotografii de la nunta ce s-a desfasurat la TESS Ballroom.
Va invitam cu drag sa priviti mai jos best of wedding day!

  • Tip fotografii: fotografii ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Tess Ballroom, Ghimbav
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pe intreg parcursul zilei

Fotografii nunta Tess Ballroom

Pregatirea mirilor

Inainte de a pleca spre Tess Ballroom din Ghimbav, mirii s-au pregatita la Hotel Ambient din Brasov. Mai jos dunt fotografiile cu pregtirea mirelui si cu pregatirea miresei.

Nunta in aer liber Tess Ballroom Ghimbav

Fotografii nunta Tess Ballroom

Cununie religioasa a avut loc in gradina Restaurantului Tess Ballroom din Ghimbav. Soarele a stralucit puternic pe cer, precum iubirea ce si-o purtau unul fata de celalalt. Mirii au fost emotionati peste masura. Va invitam sa priviti cateva fotografii din timpul cununiei religioase in aer liber de la Tess Ballroom.

Decoratiuni sala de nunta - Fotografii nunta Tess Ballroom

Am inclus cateva fotografii si cu decoratiunile folosite de miri pentru sala de nunta, preum si cateva prajituri de la candy bar si bineinteles verighetele mirilor.

Primul dans al mirilor de la Tess Ballroom in calitate de sot si sotie

Dansul mirilor care a deschis petrecerea nuntii. Primul dans al lui Marius si Oana in noua lor calitate, de sot si sotie.

Fotografii nunta Tess Ballroom

Fotografii nunta Tess Ballroom cu petrecerea nuntii mirilor nostrii Marius si Oana. Foto furatul miresei, hore si bineinteles tortul mirilor.

Foto video nunta Ghimbav Tess Ballroom. Cele mai frumoase momente de la nunta mirilor Oana si Marius.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta la TESS – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Save the date – sedinta foto cu viitorii nostrii miri de la Kronwell Ceremonies din Brasov. Doua suflete ce se iubesc cu foc, doi oameni … Vezi mai mult

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa … Vezi mai mult

Bine ati venit pe pagina cu fotograf nunta Craiasa Muntilor. Fotografiile de la nunta mirilor nostrii Bianca si Razvan pot fi vazut mai jos. Am … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/58 voturi