Nunta Belvedere Events Brasov

Nunta Belvedere Events Brasov cu Alin si Alina. Mirii nostrii sunt calzi, iubitori, blanzi si sociabili. Bineinteles, asta nu e o noutate la doi oameni care se cunosc de cativa ani si care vor sa fie impreuna pentru totdeauna. Noutatea si frumusetea consta in faptul ca ei raspandesc aceste calitati pe oriunde trec, in preajma tuturor. Va marturisesc ca, inca de la prma intalnire am simtit iubirea ce-i uneste, am simtit ceea ce uneori numim ”chimie”.

Nunta Belvedere Events Brasov

Sambata trecuta, Alin si Alina au dat teza la chimie, in Brasov, intr-o locatie de nunta superba – Belvedere Events Center, notele obtinute fiind maxime. Felicitari pentru buna organizare a nuntii, pentru deschidere, entuziasm, pentru colaborare si pentru distractie! A fost o nunta minunata, ca toate evenimentele care au loc in acest restaurant de nunti din Brasov.
Le dorim pe aceasta cale, casa de piatra, sa se iubesca toata viata, cel putin la fel de mult si de intens cum s-au iubit in ziua nuntii lor de la Belvedere Events din Brasov.

Fotografiile nuntii de la restaurantul Belvedere Events Brasov. Fotografii din ziua nuntii de la Belvedere Brasov. Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

Daca va doriti o nunta sau orice alt eveniment reusit, apelati cu incredere la cei de la Belvedere Events. Mancarea este fabuloasa, privelistea de vis, iar ospatarii sunt langa voi tot timpul. Iata ce zic cei de la Belvedere: „Primul pas în organizarea unei nunți este alegerea locației și chiar dacă pare ușor la prima vedere, el este elementul principal în nunta dumneavoastră. Este important să alegeți corect locația pentru că ea trebuie să se asorteze cu personalitatea și dorințele dvs. Alegând Belvedere Events faceți alegerea perfectă!”

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.