Nunta Kron Event Center Ghimbav cu Mircea si Melissa. Am avut parte de zi superba de inceput de octombrie cu doi miri nebuni si o gasca pe cinste. Dupa o sedinta foto exploziva a urmat nunta, incarcata cu emotie, multe zambete si distractie la maxim. Mirii au fost inspirati cand au ales aceasta sala de nunta pentru a organiza evenimentul lor. Nestiind ca nunta lor va fi in anul pandemiei de coronavirus, au ales o sala de nunta nou deschisa, aerisita si care s-a incadrat perfect in conditiile organizarii unei nunti din timpul starii de alerta.

A fost o nunta tare frumoasa, unde lumea s-a bucurat pentru cei doi miri si s-au distrat la maxim impreuna cu cei doi nasi, Cristi si Christian. Personalul de la sala de nunta a fost tare amabil, deschis si cooperant, mancarea foarte buna, iar sala de nunta superba pana la cel mai mic detaliu.

Nunta Kron Event Center Ghimbav

Unde au fost realizate imaginile: Brasov si Ghimbav

Petrecerea nuntii: Kron Event Center

Ora realizarii fotografiilor: pe intreg parcursul zilei

Vom incepe cu fotografiile de la pregatirea mirelui si vom continua cu imagini de la gatirea miresei. Toata lumea a fost relaxata, binedispusa si cu nitel chef de joaca, mai ales baietii, dupa cum veti vedea mai jos. Dupa o noapte grea cu baietii, urma o zi usoara, ziua nuntii!

In continuare urmeaza fotografii cu pregatirea miresei, care a fost ajutata de sora si Andra, consateanca cu mine:) Desi la inceput era putin emotionata, Melissa si-a revenit rapid dupa un paharel de visinata.

Aranjarea salii de nunta Kron Event Center din Ghimbav

Aranjarea salii de nunta Kron Event Center din Ghimbav a fost impecabila. Mancarea de la nunta a fost delicioasa, iar personalul amabil. Mirii au ales sa isi oficializeze relatia in curtea Kron Event, unde au fost asezate scaune, o arcada si alte elemente.

Cununie civila Kron Event Center Ghimbav

Mircea si Melissa s-au cununat civil in curtea din fata intrarii de la Kron Event Center. Au fost prezenti parintii, toti prietenii si rudele apropiate si bineinteles cei doi nasi, Cristi si Cristi.

Nunta Kron Event Center Ghimbav

Fotografii de la petrecerea nuntii desfasurate la Kron Event Center din Ghimbav cu Mircea si Melissa.

A fost o nunta tare frumoasa de care ne vom aduce aminte mult timp de acum inainte.

Nunta Kron Event Center Ghimbav cu Mircea si Melissa. Fotografii de nunta Kron Event Center din Ghimbav. Servicii foto video nunta Kron Event

Fotografii asemanatoare:


Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ultimele fotografii din ziua nuntii din Brasov