Nunta Pensiune Floarea Soarelui

Fotografii de la Nunta Pensiune Floarea Soarelui cu Ionut si Karla. Doi tineri frumosi, ce se iubesc si se apreciaza reciproc. Au hotarat sa isi uneasca destinele intr-o frumoasa zi de toamna, plina de caldura si iubire. Bine, in ziua nuntii a plouat si a fost destul de rece, insa starea pe care noi am resimtit-o a fost ca si cum ziua a fost plina de soare si caldura, chiar si sufleteasca. Cei doi au fost binedispusi chiar de dimineata, starea lor imbunatatindu-se pe masura ce orele treceau. S-au distrat de minune la nunta lor, alaturi fiindu-le si nasii, care le-au fost alaturi inca de la inceputl pregatirilor.

Nunta Pensiune Floarea Soarelui – fotografii din ziua nuntii din Brasov

Au decis ca nunta lor sa se desfasoare la Pensiunea Floarea Soarelui din Brasov. O locatie cunoscuta de multe cupluri care s-au distrat de minune aici. Mancarea ese buna, ospatarii amabili, iar muzica pe placul multora. Veti putea vedea mai jos fotografii cu pregatirea miresei si a mirelui, precum si cununia religioasa si petrecerea nuntii de la Floarea Soarelui.
Muzica se spune ca este sufletul petrecerii. Daca ai o muzica buna la nunta, ringul de dans va fi plin si lumea se va distra de minune la evenimentul tau. De aceea, va recomandam cu drag pe DJ Adi Grecu – DJ nunta Brasov.

Nunta Pensiune Floarea Soarelui – fotografii din ziua nuntii din Brasov. Servicii foto video nunta Pensiunea Floarea Soarelui Brasov.


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.