Nunta Sanpetru

Fotografiile din ziua nuntii lui Adel si a lui Benjamin, ce a avut loc in aceasta vara in Sanpetru la Hotel Bielmann.
La Bielman veti gasi o locatie frumoasa pentru organizarea nuntii. Aici cununia religioasa a avut loc in aer liber, insa a inceput ploaia chiar la mijlocul acesteia. Din fericire totul s-a incheiat cu bine, ceremonia continuand in interior dupa cateva minute. Totul a fost incarcat de emotie si multa iubire. Invitatii mai apropiati au venit cu surprize pentru miri, s-a cantat si s-au desfasurat jocuri interactive. Totul a trecut prea repede ca prin vis, in special pentru mirii nostrii. Acum nu le ramane decat sa isi aminteasca cu drag de nunta lor cand se vor uita peste fotografile din ziua nuntii lor din Sanpetru, de la Hotel Bielmann, realizate de fotograf nunta Brasov.

Nunta Sanpetru – Hotel Bielmann

  • Tip fotografii: fotografii ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Hotel Bielmann

Nunta Sanpetru – Hotel Bielmann – Fotografiile nuntiii. Servicii foto nunta Sanpetru la Hotel Bielmann. Locatie de vis pentru nunta.

Fotografii asemanatoare


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.