Cerere in casatorie Brasov

Cerere in casatorie Brasov cu Adrian si Ioana, in Piata Sfatului din centrul istoric de la poalele Tampei. Adrian m-a sunat cu o zi inainte de a face cererea in casatorie, isi dorea cateva fotografii care sa surprinda frumosul moment. Isi dorea ziua de 27 mai, pentru ca in aceasta data, Ioana isi serba ziua de nastere. Asa avea o scuza buna pentru a iesi in oras. S-a gandit la mai multe variante, inclusiv la un local, in caz ca ploua. vremea este destul de capricioasa, asa ca nu poti sti nimic sigur cu o zi inainte. Cu multa emotie, nerabdare si cu un puls maxim a cerut-o pe Ioana in casatorie in fata fantanii arteziene din Piata Sfatului. Eu am fost la cativa zeci de metri distanta pentru a surprinde momentul cat se poate de incognito. Viitoarea mireasa, nu trebuia sa stie ce se intampla si ca este fotografiata in acest moment unic din viata celor doi.

Cerere in casatorie Brasov in Piata Sfatului

Totul a decurs natural cu zambetul be buze, cu emotie si cu o implinire imensa atat pentru Adrian, cat si pentru Ioana. Am inclus in colajele de mai jos fotografii de la cererea in casatorie si dupa. Prima parte a fotografiilor de cuplu, a fost realizata langa muzeul de isotorie, air a doua parte langa Casa Armatei. Am livrat aceste fotografii la 2 ore de la realizarea lor, astfel incat mirii si cunoscutii lor sa se bucure pe deplin de momentul unic.

Cerere in casatorie Brasov. Fotografii logodna Brasov in Piata Sfatului. Fotograf pentru cererea in casatorie de la munte din Brasov.

Articole asemanatoare:


Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de cuplu, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.


Fotografii save the date sau sedinte foto de cuplu din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii de cuplu cu el si ea. Sedinte foto save the date din zona Brasovului.