Foto costum popular

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Foto costum popular


Foto costum popular cu viitorii miri, Mihaela si Mihail. Doi tineri faini, bine dispusi, cu zambetul pe buze si zambet in suflet. Ne-am cunoscut acum 5 ani, la nunta surorii lui Mihail, unde am fotografiat si filmat. Acum, dupa atatia ani, ne reintalnim cu drag la nunta lor.

Pentru aceasta sedinta, save the date, viitorii miri au ales sa se imbrace in port traditional romanesc. Cand i-am intrebat unde vor sa realizam sedinta in costume traditionale, nu aveau nicio idee, m-au lasat pe mine sa aleg. Le-am sugerat sa mergem pe marginea unor drumuri judetene, locatie la care nu s-au gandit, dar care le-a suras. Printre nori si ploaie, ne-am strecurat de minune, reusind sa realizam cu succes sedinta foto. Acum, dupa-masa, cand public fotografiile, deja ploua si cerul nu ne mai zambeste.

A fost o placere sa lucrez cu acesti oameni frumosi, de abia astept ziua nuntii lor.
Nu uitati! AMR doar 2 zile 🙂

Foto costum popular - fotografii cu viitorii miri

Foto costum popular. Sedinta foto in costume traditionale romanesti. Fotografii realizate cu viitorii miri in port popular din Romania.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress cu mirii in Brasov. Dupa indelungi negocieri 🙂 am cazut de acord ca prima parte a sedinteti foto dpa nunta – … Vezi mai mult

La cateva saptamani de la nunta, dupa o mica si scurta saptamana de miere, ne-am intalnit cu Ioana si Andrei pentru sedinta foto dupa nunta … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi