Foto cuplu primavara pe drumul Poienii Brasov cu doi viitori miri. Sedinta foto de cuplu a fost un cadou din partea viitorilor nasi. Finii nu locuiesc in Brasov, insa le place mult muntele si isi doreau o amintire frumoasa inainte de nunta. Este o perioada frumoasa de care isi vor aminti cu drag peste ani si ani. Peisajul a fost divers, lumina buna, iar cei doi viitori soti iubareti unul cu celalalt. Nasii le-au pregatit o rama realizata manual cu licheni colorati verde si rosu. Sedinta foto a fost realizata la inceputul lunii mai, verdele frunzelor fiind inca crud.

Foto cuplu primavara

A fost o bucurie sa lucram impreuna, cei doi fiind deschisi si comunicativi. Fotografiile de cuplu sunt ceva ce mie imi place in mod deosebit, pentru ca pot alege locatia impreuna cu persoanele le pe care urmeaza sa le fotografiez. Putem alege impreuna o zi frumoasa, perfecta pentru fotografii si mai ales putem alege ora perfecta pentru imagini ideale.

Foto cuplu primavara aproape de Poiana Brasov. Fotografii primavara cu un cuplu inainte de nunta din pandemie. Fotografie de cuplu.

Fotografiile de cuplu au fost livrate in mai putin de 3 ore de la realizarea lor. Un mic cadou din partea noastra pentru viitorii miri. Le dorim cu aceasta ocazie casa de piatra, toate cele de bune si sa se iubeasca si sa se respecte toata viata cum au facut-o la sedinta foto de cuplu in aceasta superba zi de primavara la Brasov.

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ultimele sedinte foto save the date din Brasov