Fotografie cuplu

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Fotografie cuplu


Va invit cu mare drag sa priviti aceasta sedinta de fotografie cuplu, cu Geta si Alin. Doi tineri tare simpatici si dupa cate se pare foarte amorezati, chiar daca au trecut 9 ani de la primul lor sarut.
Fotografiile le-am realizat pe drumul Poienii Brasov. O locatie pe care noi o folosim pentru ca nu sunt prea multe persoane in jur, iar cardul este de vis. Pini, brazi, foioase si o multitudine de plante. Daca alegi ora potrivita, fotografiile de cuplu vor iesi fantastic.
Mai sunt patru zile si voi deveni unul, in fata lui Dumnezeu, care va binecuvanta cu multa dragoste si copii frumosi si sanatosi unirea lor.
Este important sa ne vedem cu mirii inainte de nunta, pentru a stabili toate detaliile din ziua nuntii, ca totul sa fie asa cum se vor astepta ei.
Repede trece timpul. Ne vedem sambata frumosilor!

  • Tip fotografii: save the date
  • Locatie fotografii: Brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: 18

Fotografie cuplu - Save the date

Fotografii nunta Casa Armatei Brasov. Fotografiile din ziua nuntii de la Casa Armatei unde s-a desfasurat nunta mirilor Raluca si Florin.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru o sedinta foto de cuplu – ati ajuns unde trebuie.
va putem oferi un pachet complet pentru ziua nuntii care sa cuprinda si aceasta sedinta foto.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

A trecuta aproape un an de cand ne-am vazut ultima oara cu Oana si Alex. Mai sunt numai 3 saptamani pana la nunta lor din … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.9/515 voturi