Fotografii costum popular

Alina si Andrei si-au lasat grijile acasa si au venit la sedinta foto dinaintea nuntii cu zambetul be buze si cu o buna dispozitie de invidiat. Au fost naturali, haiosi si plini de viata. Va invitam sa priviti mai jos fotografiile de la sedinta foto realizata cu o zi inaintea nuntii lor. Le dorim toate cele bune si in curand… casa de piatra! Fotografii costum popular – sedinta foto

Fotografii costum popular

Intotdeauna fotografiile in portul traditional romanesc au fost o incantare. Este minunat sa vezi ca tinerii nu au uitat de locurile de unde se trag si de anumite traditii. Poate ca distanta de casa si lipsa celor dragi de langa ei, a facut ca aceast dor sa creasca si sa se acutizeze. Nu este nimic mai frumos ca iubirea a doi oameni, unul pentru celalalt, in cel mai sincer mod cu putinta.

Fotografii costum popular. Sedinta foto in port popular romanesc. Save the date cu miri imbracati in costume traditionale romanesti.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.


Fotografii save the date sau sedinte foto de cuplu din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii de cuplu cu el si ea. Sedinte foto save the date din zona Brasovului.