Fotografii de cuplu Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Fotografii de cuplu Brasov


Fotografii de cuplu Brasov cu mirii nostrii de sambata. Fotografiile au fost realizate in brasov si la iesire din Cristian, spre Vulcan. Au avut noroc de o zi plina de soare si caldura supertabila, astfel incat avand conditiile ideale, nu puteam decat sa facem o sedinta foto de cuplu reusita. Va invitam sa priviti cele mai frumoase dintre fotografiile realizate in timpul acestei sedinte foto.

Intotdeauna vara aduce caldura si apusuri de neuitat. Dupa cum veti vedea si in fotografiile de la la aceasta sedinta foto de cuplu, apusul a fost de vis. Viitorii miri au fost jucausi ca doi copii. Se plac, se iubesc si vor deveni in cateva zile sot si sotie. Ce poate fi mai frumos decat sa iubesti si sa fi iubit la randul tau.

Daca sunteti in cautarea unor Fotografii de cuplu Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

  • Tip fotografii: fotografii de cuplu
  • Locatie fotografii: Brasov si Cristian
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: inainte de apusul soarelui, la ora de aur

Fotografii de cuplu Brasov

Fotografii de cuplu Brasov. Sedinta foto cu viitorii miri in Brasov si Cristian. Fotograf profesionist de cuplu Brasov, Bran, Zarnesti, Rasnov.
Fotografiile de la acesta sedinta foto au fost livrate la numai 4 ore de la realizarea lor. Da, putin dupa miezul noptii viitori nostrii miri au primit fotografiile de cuplu pe care le-am realizat impreuna. Ce sa ii faci daca nerabdarea si entuziasmul este mare. Pana si noua ne dau energie si dorinta de a face lucrurile bine si cat se poate de repede.

Fotografii de la ultimele evenimente


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.5/52 voturi