Fotografii de cuplu in costume traditionale romanesti langa Brasov, la Cristian

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Fotografii de cuplu in costume traditionale romanesti langa Brasov, la Cristian


Fotografii de cuplu in costume traditionale romanesti langa Brasov, la Cristian cu Gabriela si George. Cei doi si-au dorit o sedinta foto care sa se aporpie cat mai mult de localitatea natala, de Cristian. Am gasit locul perfect, cu stejari si lumina buna, pe dealurile unde strajuiesc stejarii seculari. Au avut parte de un apus superb, pe care il puteti vedea in fotografiile de mai jos. Langa ei au stat si viitori parinti spirituali, nasii lor, care de asemenea au fost imbracati in costume populare romenesti. Va invitam sa priviti fotografii de cuplu in costume traditionale romanesti langa Brasov, la Cristian.
Daca sunteti in cautarea de Fotografii de cuplu in costume traditionale romanesti langa Brasov, la Cristian – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

  • Tip fotografii: fotografii de cuplu inainte de nunta
  • Locatie fotografii: Cristian, Brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: Inainte de apusul soarelui

Fotografii de cuplu in costume traditionale romanesti langa Brasov, la Cristian

Fotografii de cuplu in costume traditionale romanesti langa Brasov, la Cristian. Sedinta foto in costume populare romanesti impreuna cu viitorii miri.

Fotografii de la ultimele evenimente


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/53 voturi