Foto inainte de nunta

Foto inainte de nunta cu Andra si Paul in apropierea Brasovului. Si-au dorit sa realizam fotografiile inainte de nunta, aproape de Brasov, unde a fost feriti de caldura soarelui. Dupa ce cateva saptamani a tot plouat, iata ca acum, brusc suntem in mijlocul verii. Le-am dat de ales, lan de grau sau padure. Au fost inspirati, ca in cea mai calduroasa zi de pana acum ( au fost 31 grade), au ales racoarea si umbra padurii.

Foto inainte de nunta | Fotografii cu viitorii miri

Incet, pe masura ce trecea timpul, cei doi viitori miri s-au relaxat si au zambit din ce in ce mai des catre mine. Tocmai de aceea realizez aceasta sedinta foto inainte de nunta, pentru a dezgheta relatiile dintre noi, chiar si in cea mai calduroasa zi din an. Am incheiat sedinta foto la marginea carierei de piatra din Brasov. Ne-am bucurat din plin de o zi frumoasa cu un apus de soare superb. Ne vedem la nunta! Nu uitati au mai ramas 8 zile! ?

Foto inainte de nunta – fotografii cu viitorii miri. Sedinta de fotografie inainte de marea zi a nuntii cu viitorii miri din Brasov.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.


Fotografii save the date sau sedinte foto de cuplu din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii de cuplu cu el si ea. Sedinte foto save the date din zona Brasovului.