Save the date cu multa culoare

Sedinta foto „Save the date” cu multa culoare realizata cu 3 zile inainte de nunta lor. Mircea si Melissa au ales o locatie interesanta pentru sedinta foto save the date dinaintea nuntii lor din Brasov. Totul a fost plin de culori vibrante, atmosfera relaxanta si ceva fum la final.Decorul este altceva decat cu ce erati obisnuiti pana acum, Mircea si melissa au dorit sa fie originali. O cladire abandonata este o provocare pentru un save the date cu multa culoare, prin insasi natura ei. Insa cu putina rabdare, lumina naturala si doi oameni deschisi pot iesi cateva imagini de neuitat.

Save the date cu multa culoare

Fotografiile au fost realizate in fostele cladiri ale unui procesator de carne din Brasov. Inainte de ai intra pe aceasta proprietate privata pentru relizarea sedintei foto pline de culoare , mirii au avut acceptul proprietarilor. Viitorii miri au venit pregatiti pentru aceste fotografii, nu doar cu praful de creta colorata ci si cu fumigene, un baston de politie, pistol si bineinteles catuse. In fotografiile ce urmeaza veti putea vedea cum s-au distrat cei doi viitori miri.

Detalii fotografii de cuplu:

Unde au fost realizate imaginile: abatoarele LUCA

Ora realizarii fotografiilor: dupa ora 17

Aici puteti vedea alte sedinte foto cu fumigene colorate:

Trash the dress cu fumigene

Trash the dress laga lac cu mirii

Save the date realizata cu viitorii miri in Brasov, intr-o locatie abandonata. Sedinta foto de cuplu cu creta colorata si fumigene intr-un spatiu abandonat din Brasov.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.


Fotografii save the date sau sedinte foto de cuplu din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii de cuplu cu el si ea. Sedinte foto save the date din zona Brasovului.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.