Save the date iarna cu Oana si Alin, intr-o zona absolut superba din Romania. Cei doi si-au dorit ca fotografiile de la sedinta foto dinaintea nuntii sa fie realizate iarna. Cei doi locuiesc in Palma de Mallorca, intr-o zona plina cu soare mai tot timpul anului. Asa ca si-au dorit amintiri de la sedinta foto iarna. Pot spune ca au fost norocosi. Desi au stat in Romania, mai bine de 2 saptamani nu a fost zapada mai deloc in aceasta perioada, insa cu 4 zile inainte de a se intoarce acasa, a nins putintel si a fost ceata. Asa ca pe brazi si copaci s-a depus putina zapada, care s-a ingrosat in timpul noptii din cauza cetii care a format chiciura. Si… uite asa a rezultat un peisaj de basm pot spune.

Save the date iarna

Desi afara era firg de crapau pietrele, era dupa Boboteaza doar, cei doi si-au tinut de cald unul altuia, astfel inct totul a fost minunat. Fotografiile de la aceasta sedinta save the date d eiarna, le puteti vedea mai jos.

Save the date iarna intr-un decor superb de munte la Sirnea. Fotografii de iarna realizate cu 5 luni inainte de nunta.

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ultimele sedinte foto save the date din Brasov