Save the date in familie

Save the date in familie cu mami si tati si al lor copilas frumos. Au ales sa realizam aceste fotografii cu un an inainte, sa isi aminteasca de aceasta perioada frumoasa din viata lor. Ana-Maria si Rares sunt viitorii miri din 2021, ne cunoastem de ceva timp, eu fiind cel care am fotografiat si botezul micutului lor acum 2 ani. Este atat de frumos sa te revezi cu oamenii cu care ai colaborat dupa cativa ani. Sa vezi ca sunt bine si totul este mai mult decat frumos. De ceva timp doream sa realizam aceasta sedinta foto save the date in familie.

Am amanat de 3 ori pana am reusit sa ne intalnim, din cauza vremii nefavorabile.
Am ales o locatie frumoasa, putin cunoscuta, aproape de Schaeffler Romania si Manastirea Sfantul Efrem cel Nou. Aici domnina stejari seculari si o dumbrava, minunata as putea spune. Vremea a fost perfecta si apusul de soare ideal pentru fotografiile de familie.

Save the date in familie – fotografii inainte de nunta

A fost o placere sa ii fotografiez pe cei trei, asa ca realizarea imagini cu o familie frumoasa, a fost o reala bucurie.

Sedinta foto inainte de nunta tati, mami si bebe. Fotografii realizate toamna cu viitorii miri si copilasul lor.

Articole asemanatoare


Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.


Fotografii save the date sau sedinte foto de cuplu din zona Brasov

Aici puteti vedea fotografii de cuplu cu el si ea. Sedinte foto save the date din zona Brasovului.

Pentru ca va respectam pe dumneavoastra si pentru ca ne respectam si ne iubim profesia, fotografiile realizate le livram in cel mai scurt timp. Fie ca vorbim de nunta, botez sau alt eveniment la care am fotografiat, livram rapid. Ne straduim sa mentimem un timp cat mai scurt pentru livrare. Pentru ca toata lumea asteapta fotografiile, venim in sprijinul dumneavoastra cu livrare cat mai rapida. De cele mai multe ori parintii sau mirii sunt surprinsi, pentru ca numai la cateva zile de la incheierea evenimentului, primesc toate imaginile surprinse.

Toate fotografiile pe care le veti primi sunt editate ca incadrare, culori, luminozitate, constrast si balans de alb. Editarile suplimentare, gen imperfectiuni fizice (cosuri, alunite, roseata a pielii) le vom „cosmetiza” doar la cerere. Deasemenea, se vor prelucra, functie de preferinte, fotografiile care vor aparea in albumele de nunta sau de botez. Toate fotografiile din albume, se pot edita discret, astfel incat imaginile sa aiba un aspect natural si dupa editarea foto. Ridurile, trasaturile fizionomice, dar si micile imperfectiuni pot defini fiecare persoana in parte. Acestea au farmecul lor, acestea ne reprezinta si ne identifica. De obicei, nu obisnuim sa scoatem ridurile si sa „cosmetizam” imaginile. Desigur, la cerere, se poate face acest lucru. Noi vrem sa aveti o imagine fidela, ce va va aduce aminte de perioada frumoasa a vietii.