Save the date in natura cu doi oameni frumosi din Brasov. Astazi, este despre Elena si Lucian! In sedinta „save the date”, ei au stralucit intr-un lan de floricele albe, apoi, au stralucit la maxim, in imensul lan de grau, unduit de suava adiere a vantului. Peste cateva zile, isi vor implini visul de a se uni in fata lui Dumnezeu, iar dragostea lor o sa fie prilej de petrecere, la sala de la 3 Stejari, din Brasov. Abia asteptam sa ne revedem sambata, in cea mai frumoasa zi din viata lor!

Save the date in natura

Fotografiile de cuplu au fost realizate in apropiere de Brasov, chiar pe marginea soselei. cu siguranta Elena si Lucian nu gandeau vreodata ca o sa fie fotografiati intr-o astfel de locatie, insa prin ochiul unui profesionist foto, lucrurile se vad diferit.

Save the date in natura. Sedinta foto de cuplu vara in natura si apus. Fotografii de la sedinta foto save the date cu Lucian si Elena.

Fotografii asemanatoare:

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ultimele sedinte foto save the date din Brasov