Western, save the date photoshoot, with Larisa and George. Da, este o poveste in stil western din Romania. Mai sunt 9 zile pana la nunta lor in stil american, mai exact Texas Style! Inca de la inceput, de cand m-am intalnit cu viitoarea mireasa, mi s-a parut o idee originala si indrazneata. Cei doi miri, nasii, dar si domnii/domnisoarele de onoare, au cizme, palarii si rochite in stil western. Toate aceste aspecte vor face din nunta celor doi miri, una cat se poate de autentica. Nunta va avea loc intr-un hambar, nu oricare, ci cel de la Conacul Heldsdorf.

Western save the date photoshoot

Sedinta foto dinaintea nuntii, save the date, cum este denumita de americani, nu putea avea loc decat intr-un cadru western. Mireasa a gasit locatia ideala, in Glajerie, la Maggie’s Ranch. Cei de la ranch ne-au permis sa realizam aceste fotografii, fara un cost suplimentar si pe aceasta cale le multumim. In continuare, va lasam cu Larisa si George, sa ii admirati in cadrul de vis de la ferma.

Maggie’s Ranch este destinația perfectă pentru weekend-uri sau vacanțe relaxante, dar și pentru orice eveniment business. Deschis în toate anotimpurile, Maggie’s Ranch oferă camere confortabile, decorate autentic și un restaurant tip Steak House cu preparate delicioase.

Western save the date photoshoot. Fotografii de cuplu cowboy & cowgirl. Sedinta foto in stil texan. Texas style images with groom and bride

Fotografii asemanatoare:

Cauti fotograf pentru sedinta foto dinainte de nunta – „Save the Date”? din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist de nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ultimele sedinte foto save the date din Brasov