Cununie Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Fotografii cununie civila » Cununie Brasov


Fotografii de la cununie Brasov cu Ionut si Karla. Cei doi miri si-au unit destinele in fata ofiterului de stare civila intr-o frumoasa zi de martie. Isi doreau ca ziua cununiei civile sa fie plina de soare, caldura si zambete. Si asa a fost! Cu totii s-au adunat la Primaria Brasov, inainte de ora programata. Asa este cel mai bine, pentru ca in acest fel avem timp si pentru fotografii inainte de cununia civila. Intr-o zi de sambata si frumoasa si calduroasa, greu gasesti un loc de parcare in centrul brasovului. Dupa oficierea cununie civile, am mers in parc cu mirii, nasii si invitatii pentru cateva fotografii de care sa isi aduca aminte cu drag peste ani si ani. Va invitam sa priviti mai jos fotografii de la cununie Brasov.

Cununie Brasov - fotografii din ziua cununiei civile

Cununie Brasov. Fotografii din ziua cununiei civile de la Primaria Brasov. Fotograf profesionist la oficierea cununiei civile.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf Cununie Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Sunet alb bebe – beneficii si riscuri – zgomot alb bebelusiAi cautat sunet alb bebe sau zgomot alb bebelusi pentru ca sa fi parinte nu … Vezi foto&video…

Fotografii copii Craciun Brasov cu Andrei si Andrada.
Craciunul este unul dintre momentele din an cand te uiti in urma si realizezi cat de implinit poti … Vezi foto&video…

Sedinta foto Craciun Brasov realizata acasa cu parintii si o superba fetita ce a implinit de curand un anisor de zile. Cateva fotografii realizate acasa … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.6/513 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?