Cununie civila

Acasa » Fotografii nunta » Fotografii cununie civila » Cununie civila


Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa capricioasa a lunii septembrie. Au dorit ca inaintea nuntii sa faca cununia civila, pentru a avea mai mult timp la dispozitie in ziua nuntii de samabata. Asa ca au ales ziua de joi, dinaintea nuntii pentru a oficializa relatia lor.

Cununie civila - fotografii cu mirii

Raspunsurile din fata ofiterului de stare civila care a oficiat cununia civila de la Primaria Brasov au fost cat se poate de ferme. Amandoi au raspuns cu un „DA” rasunator. Nu este locul sa faci glume, ca ma mai gandesc sau stiu eu ce. Daca se va intampla asa, ceea ce nu va recomandam sub nici o forma, veti fi invitati sa va prezentati in 10 zile, cand veti fi siguri.

Si inainte de oficierea cununie civile si dupa am realizat fotografii cu mirii si invitatii lor. Din pacate nu am putut realiza prea multe fotografii in parc cu mirii pentru a a inceput ploaia, sper din toata inima ca nu vom avea „surprinza” asta si in ziua nuntii lor.

Cununie civila la Primaria Brasov. Fotografie de la cununie din Brasov realizata de fotograf nunta Brasov. Foto cununie civila.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentrucununie civila – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?0/50 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?