Fotograf cununie civila Primaria Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Fotografii cununie civila » Fotograf cununie civila Primaria Brasov


Fotografiile de la cununia civila de la Primaria Brasov, impreuna cu Boby si Claudia.
Ce doi, au fost inconjurati de oameni dragi, ce le-au dorit la cununia civila, tot ce este mai bun si frumos. Nu au lipsit emotiile, lacrimile de fericire si iubirea in cea mai frumoasa forma a ei.
Ceremonia cununiei civile, a fost oficiata la Primaria Brasov, unde am realizat cateva fotografii cu mirii si invitatii lor. Dupa fotografiile de grup de pe treptele primariei Brasov, ne-am indreptat catre Stana Turistica din Poiana Mica. Aici, toata lumea a inceput incalzirea pentru nunta ce o sa fie peste doar doua zile.
Le dorim mirilor casa de piatra, sa se iubeasca si sa se pretuiasca toata viata, cel putin la fel de mult ca in aceasta zi.
Va invitam sa priviti mai jos – Fotograf cununie civila Primaria Brasov.

Fotograf cununie civila Primaria Brasov

Fotograf cununie civila Primaria Brasov. Foto civila Brasov. Fotografii de la cununie civila oficiata la Primaria Brasov. Fotografiile cununiei civile.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila primaria Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.9/510 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?