Fotograf profesionist cununie civila Brasov, cu Laura si Alexandru. In cele ce urmeaza, puteti vizualiza fotografii din ziua cununiei civile, de la Primaria Brasov. Imaginile au fost realizate atat inainte de cununia civila,cat si dupa oficierea ceremoniei, in parcul central din orasul de la poalele Tampei. Cei doi miri au fost plini de zambete si voie buna, alaturi de nasii lor, dar si alaturi de parinti , frati, rude si prieteni apropiati. Au avut parte de o zi frumoasa, cu mult soare, insa fara caldura torida. Le dorim numai bine, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Fotograf profesionist cununie civila Brasov

Imaginile, de la cununia civila din Brasov, au fost livrate in aceeasi zi, in timp ce mirii, nasii, dar si invitatii petreceau la local. Am inclus si cateva fotografii alb-negru, pentru ca, inca, au un farmec aparte.

Cununie civila Brasov. Fotografii de la oficierea cununiei civile cu mirii de la primaria Brasov. Foto civila Brasov. Fotografii starea civila Brasov.

Fotografii asemanatoare:

Cauti fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.

Ultimele fotografii de la cununiile civila de la Primaria Brasov