Fotografii cununie civila Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Fotografii cununie civila » Fotografii cununie civila Brasov


Fotografii cununie civila Brasov cu Alexandru si Cristina, intr-o zi calda dar totusi racoroasa. Cerul era acoperit si vantul sufla uneori cu putere, dar totusi, o zi perfecta pentru fotografii. M-am intalnit cu cei Cristina si Alexandru in fata la biserica fortificata din Prejmer. Aici voiam sa realizam majoritatea fotografiilor de cuplu dinaintea cununiei civile. Am avut noroc, am gasit cetatea deschisa 45 minute. Cetatea Prejmer este o locatie frumoasa, din pacate multe dintre locurile pe care le poti vizita, sunt inchise publicului. Bine macar ca biserica este deschisa. Aici nu am zabovit mult caci era mult mai frig decat afara.
Doi porumbei cu pofta de viata si plini de iubire, tinerii care azi au zis un „DA” hotarat in fata ofiterului de stare civila de la primaria din Prejmer.
Le dorim pe aceasta cale casa de piatra, multa sanatate si un dram de noroc!

Fotografii cununie civila Brasov

Fotografii de la cununie civila din Brasov. Fotograf profesionist Brasov. Fotografiile de la cununia civila din primaria Brasov. Foto primarie cununie.
AICI puteti vedea toate fotografiile de la cununiile civile.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru cununia civila – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Save the date – Cristian, Brasov – cu Mihaela si Remus. Pe drumul lor spre locatia unde am realizat sedinta foto, au trecut printr-o … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.8/54 voturi